Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kerhoilta – Kimppaveneen omistaminen Kreikassa käytännön kokemuksia ja mahdollisuuksia

31.1. klo 18:00 - 19:30

Esityksessä käydään läpi kahden osakkuusveneen esimerkkien valossa käytännön asioita ja mahdollisuuksia päästä helpolla ja edullisella tavalla veneilemään lämpöisillä Kreikan vesillä.

Osakkuusveneilyn suosio on selkeästi nousussa, johtuen takuuvarman ilmaston suomista loistavista olosuhteista yhdistettynä osakkuusveneilyn helppouteen ja edullisiin kustannuksiin. Esityksen esimerkki veneet ovat täysin suomalaisomisteisia. Valmiit verkostot sekä toimintatavat mahdollistavat kokemattomallekin päästä nauttimaan tästä huvista ilman suuria valmisteluja ja riskejä. Omistajalta ei myöskään vaadita kansainvälisiä kelpuutuksia toisin kuin aiottaessa vuokrata etelästä veneen.

Esityksessä käydään läpi valokuvien ja karttojen avulla Kreikan ilmastoa, saaristoa ja sen satamia, nähtävyyksiä yms. Rodos-Kos-Samos alueelta. Kysymyksille ja keskusteluille varataan loppuun reilusti aikaa. Samalla voi kysyä mahdollisuudesta päästä osakkaaksi tällaiseen veneeseen. Etukäteen voi lukea toisesta kimpasta seadiana.fi.

 

Tiedot

Päivämäärä:
31.1.
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Jarmo Tuomiranta

Tapahtumapaikka

Pajasaari
Näsikallionrinne 6
Tampere, 33210
+ Google Map