Retkitukikohdat

Tampereen Navigaatioseura tarjoaa jäsenilleen kattavan tukikohtaverkoston. Seuran jäsenten käytössä on kuusi retkitukikohtaa. Näsijärvellä sijaitsevat seuran hallinnassa olevat Kalliomäen, Riekkolan, Vähä-Lampisaaren ja Kuterin retkitukikohdat sekä uusitulla vierailusopimuksella Vilppulan Veneilijät ry:n Honkatorppa. Näiden lisäksi seuralla on Saaristomerellä Korppoonrannan tukikohta. Tukikohdat palvelevat jäsenistöä retkien pysähdyspaikkoina. 

Kesäisin tukikohdissa on aktiivista toimintaa. Niissä vietetään aikaa, ja seura järjestää tukikohtatalkoita ja muuta yhteistoimintaa tukikohdissa.

Tukikohtien ylläpitämiseksi ja käyttökulujen kattamiseksi tukikohtien käytöstä peritään seuran hallituksen päättämät maksut.

Kausimaksu 120e kattaa tukikohtien käytön kauden aikana rajoituksetta. Kausimaksun voi suorittaa painamalla allaolevaa sinistä painiketta tai käymällä Pajasaaren myymälässä. Kausimaksun suorittaneen tulee liimata ns. mökkitarra näkyvälle paikalle veneessä.

Kausimaksun vaihtoehtona on suorittaa tukikohtien käytöstä kertamaksu 15e/venekunta/käyntivuorokausi. Kertamaksun voi suorittaa MobilePay:lla tukikohdista löytyvän koodin avulla tai vaihtoehtoisesti seuran tilille FI68 1443 3000 1036 45, viitenumerolla 110. Kertamaksulla tukikohdissa vieraileva voi hakea Pajasaaren myymälästä jäsentarran.

Tukikohtien käytössä tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevia tukikohtasääntöjä.

Säännöt tukikohtien käyttöön

Seura on määritellyt ohjeita ja sääntöjä tukikohtien käyttöön. Tutustu sääntöihin käyttäessäsi tukikohtia.