Retkitukikohdat

Tampereen Navigaatioseura tarjoaa jäsenilleen kattavan tukikohtaverkoston. Seuran jäsenten käytössä on kuusi retkitukikohtaa. Näsijärvellä sijaitsevat seuran hallinnassa olevat Kalliomäen, Riekkolan, Vähä-Lampisaaren ja Kuterin retkitukikohdat sekä uusitulla vierailusopimuksella Vilppulan Veneilijät ry:n Honkatorppa. Näiden lisäksi seuralla on Saaristomerellä Korppoonrannan tukikohta. Tukikohdat palvelevat jäsenistöä retkien pysähdyspaikkoina. 

Kesäisin tukikohdissa on aktiivista toimintaa. Niissä vietetään aikaa, ja seura järjestää tukikohtatalkoita ja muuta yhteistoimintaa tukikohdissa.

Tukikohtien ylläpitämiseksi ja käyttökulujen kattamiseksi tukikohtien käytöstä peritään seuran hallituksen päättämät maksut.

Kausimaksu 140€ kattaa tukikohtien käytön kauden 1.5.-30.9.2024 aikana rajoituksetta. Kausimaksun voi suorittaa painamalla allaolevaa sinistä painiketta tai käymällä Pajasaaren myymälässä. Kausimaksun suorittaneen tulee liimata ns. mökkitarra näkyvälle paikalle veneessä.

Kausimaksun vaihtoehtona on suorittaa tukikohtien käytöstä kertamaksu 20€/vrk/venekunta. Seuran jäsenen vieraana olevan vierasveneen kertamaksu on 25€/vrk/venekunta. Kertamaksun voi suorittaa MobilePay:lla tukikohdista löytyvän koodin avulla tai vaihtoehtoisesti seuran tilille FI68 1443 3000 1036 45, viitenumerolla 110. Kertamaksulla tukikohdissa vieraileva voi hakea Pajasaaren myymälästä jäsentarran.

Tukikohtien sisätiloihin tai varastoihin pääsee ainoastaan tukikohta-avaimella. Tukikohta-avaimen hinta on 50€. Avaimen voi noutaa Pajasaaresta jäseniltojen tai kurssipäivien aikana.

Tukikohtien käytössä tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevia tukikohtasääntöjä.

Säännöt tukikohtien käyttöön

Seura on määritellyt ohjeita ja sääntöjä tukikohtien käyttöön. Tutustu sääntöihin käyttäessäsi tukikohtia.