Haluatko varata Pajasaaren käyttöösi?

Pajasaaren historiaa huokuvat tilat ovat vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja perhejuhliin, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, valmistujaisiin, ylioppilasjuhliin, ristiäisiin ja kokouksiin.

Pajasaaren paviljongista avautuu upea näkymä Näsijärvelle ja Tammerkosken niskan yläjuoksulle. Salin puolella voi aistia entisaikojen veneilyn ja merenkulun historiaa sekä 1900-luvun alun rakennustaitoa- ja taidetta. Kesäaikaan pohjoispuolen laituri tarjoaa lisäksi vilvoittavan ulkoilutilan.

Juhlatilat

Pajasaari tarjoaa tiloja kaiken kokoisiin juhlahetkiin. Voit vuokrata koko tilan salilla ja paviljongilla tai pelkän salin.

Talvikaudella joulukuusta, helmikuun loppuun saakka paviljonki on suljettu. Talviaikana vuokraamme juhlakäyttöön vain salin puolta.

n. 100

hlöä

PAVILJONKI JA SALI

n. 40

hlöä

SALI

Vuokraa
Pajasaari
käyttöösi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sirpa Ervi
puh. 0400 767 906

Kaikki tarpeellinen juhlien järjestämiseksi

Pajasaaren keittiöstä löytyy juhlakäyttöön soveltuva astiasto ja astianpesukone sekä pöytäliinoja.

Vuokrauksesta tehdään kirjallinen sopimus ja tilojen käyttö- ja toimintaohjeet käydään läpi seuran vuokraustiimin edustajien kanssa.

Mikäli tilojen vuokraaja tarvitsee tilaisuuteensa juhlapalvelua ja siivousta, toimimme yhteistyössä ravintola-, siivous- ja kotipalvelut WiWa Oy:n kanssa.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt
Minna Lepistö
puh. 040 845 5157

Hinnasto

koko Viikonloppu, pe klo 16.00 – su klo 12.00

Viikonloppu, pe-, la-ilta klo 16.00 – klo 02.00 

Arkisin, ma-pe päivisin klo 16.00 asti

Muut Hinnat

Vuokraa
Pajasaari
käyttöösi

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Sirpa Ervi
puh. 0400 767 906