Koulutus

Suomen laajat vesistöt antavat suomalaiselle erinomaiset mahdollisuudet liikkua ja virkistäytyä vesillä. Veneily on turvallista, kun tähän monipuoliseen ja verrattomaan harrastukseen liittyvät tiedot ja taidot ovat hallinnassa. Tämä pätee koko venekuntaan, olipa kyse sitten perheestä, kaveripiiristä tai työporukasta.

Suomessa laki ei vaadi veneajokorttia. Sääntöjen tuntemus silti edellytetään jokaiselta vesillä liikkujalta. Sitä mukaa kun vesillä liikkujien määrä lisääntyy, vesiliikennesääntöjen, tietojen, taitojen ja osaamisen merkitys kasvaa.

Tampereen Navigaatioseuralla on kurssitarjontaa kaiken ikäisille. Kurssit kattavat laajasti vesillä tarvittavat tiedot, taidot ja valmiudet. Kursseille osallistuminen ei edellytä omaa venettä. Veneilykäytäntöön liittyviin kursseihin ja harjoituksiin käytetään seuran varta vasten varusteltua koulutusalusta.

Koulutusta järjestetään vapaaehtoisvoimin, ja joudumme rajoittamaan osallistujamääriä resussien mukaisesti. Pyrimme informoimaan tulevista kursseista verkkosivustolla hyvissä ajoin ennen ilmoittautumisen avaamista. Seuraa myös Facebook-sivuamme kurssi-ilmoitusten osalta. 

Tulevia kursseja

Kaipaatko lisätietoja?

Kysy lisää koulutuspäälliköiltä!

Laivurikoulutuksen koulutuspäällikkö

Janne Ruuti
Puh. 040 733 3188
janne.ruuti@tans.fi

Veneilykoulutuksen koulutuspäällikkö

Jukka Kalliosaari

Puh. 0500 605 563,  jukka.kalliosaari@tans.fi

Veneilykouluttajat
veneilykoulutus@tans.fi