Liikunta

Navigointikilpailut

Jäsenistön navigointitaitojen ylläpitämiseksi järjestetään kilpailuja ja harjoituksia. Kilpailuiden tarkoitus ei ole kisailla ryppyotsaisena, vaan hauskaakin pidetään.

Talvikautena järjestetään Veneilyliittojen karttanavigointityöryhmän Suomen mestaruuskilpailun karsintakilpailu.

Kesäkaudeksi kilpailut luonnollisesti siirtyvät vesille. Perinteisesti kisaillaan yhdessä ystävyysseura Porin Navigaatioseuran kanssa. Tätä perinnettä on jatkettu jo parikymmentä vuotta.

Lentopallo

Miksi veneilijän kannattaa harrastaa liikuntaa?

Liikunta tuottaa iloa ja nautintoa! Säännöllisesti liikkumalla ylläpidät ja parannat fyysistä kuntoa. Omaehtoinen, haastava sekä sopivan kuormittava liikunta edistää myös mielen hyvinvointia. Liikunnalla saadaan vaihtelua ja piristystä arkielämään. Yleisesti liikuntasuoritusta seuraa hyvänolontunne, joka liittyy liikunnan tuomaan rentouttavaan ja virkistävään vaikutukseen. Liikunnan harrastamiseen liittyvän mielenvirkistyksen katsotaan liittyvän myös kohentuneeseen oman kehon hallintaan, joka lisää itseluottamusta ja parantaa itsetuntoa. Liikuntaa ei harrasteta ainoastaan terveydellisistä syistä tai suorituksen vuoksi, vaan myös puhtaasti huvin vuoksi.

Lähes puolet kansalaisista tarvitsisi fyysisen terveytensä kannalta nykyistä enemmän liikuntaa joko harrastuksen tai muun fyysisen aktiivisuuden muodossa. Navigaatioseura pyrkii omalta osaltaan edistämään jäsentensä hyvinvointia järjestämällä sekä fyysistä liikuntaa että mielen hyvinvointia edistävää toimintaa.

Peli-illat jatkuvat syyskuussa torstaisin klo 19.30 – 21.00 Lielahden koulu, alasali, Lielahdenkatu 15.

Kysy lisää!

Eke Heikkilä
puh. 0400 342 023
eke.heikkila@pp.inet.fi