Kuteri

Kuteri sijaitsee Teiskossa mukavan ajomatkan päässä Tampereelta Maisansalon lähellä. Tukikohtaan pääsee sekä veneellä että autolla. Tukikohta sijaitsee Lumppulahden päässä ja onkin hyvin suojaisa paikka ankkuroitua. Vain länsituulet pääsevät lahden perukoille.

Syksyllä 1976 seura vuokrasi Teiskon vapaa-aikalautakunnalta Kuterinlahden perukasta kesänviettopaikan, jonka rakennukset olivat kokolailla rappeutuneessa kunnossa, mutta jonka sauna talkoiltiin mallikkaaseen kuntoon jo alkukesästä 1977. Laiturisähkö Kuteriin ilmaantui 1992. Nykyäänkin Kuteri on vilkkaassa käytössä. Se tarjoaa olemuksellaan kappaleen Teiskolaista maalaisromantiikkaa. Lähellä sijaitsevana ja suojaisan sataman tarjoavana, Kuteri on erityisesti keväisten ja syksyisten viikonloppujen suosittu kokoontumispaikka.

Tukikohtapalvelut

Miten tukikohtaan saavutaan?

Kuteri sijaitsee Maisansalon pohjoispuolella Lumppulahdessa. Lahti on hyvin suojaisa mutta länsituulella tuuli pääsee puhaltamaan perukoille asti. 

Tullessasi Kuteriin, varo erityisesti oikaisemasta Kahilasaaren ja Järvisensaaren välissä olevaan kiveen. 

Tervetuloa Kuteriin!

Reitti avautuu desktopissä Navionicsin sivuilla. Mobiilisti tarvitset Navionics-sovelluksen, jolloin voit ladata reitin sovellukseen. 

Tukikohtaisännät

Jorma Moisio
Puh. 050 530 3093

Hannu ja Tarja Hanhinen
Puh. 0400 634 354