Nuorisotoiminta

Tampereen Navigaatioseuran nuorisotoiminta juontaa juurensa jo pitkälle 1990-luvun puolelle, rehtinä lasten ja nuorten veneilytapakasvatuksen sekä myös kouluttamisen järjestäjänä.

Juniorien kesäleiri on toiminnan kulmakivi. Pari ensimmäistä junnuleiriä järjestettiin Kuterissa, josta leiri siirtyi 20 vuotta sitten Pohjaslahdella sijaitsevaan Vehkalinnaan. Vehkalinnan siirtyessä yksityiseen omistukseen vuonna 2015, leiri on toiminut vuokratiloissa.

Leirin ohjelma sisältää ympäristöasioiden ja turvallisten veneilytapojen oppimista, askarteluja, saunomista, uimista, yhdessä oleilua ja tietysti veneilyä mm. optimistijollilla, Zoomilla, kumiveneillä ja seuran omalla Navis –koulutusveneellä. Vuosien kokemuksella olemme saaneet luotua leirille toimivan päiväohjelman, jonka avulla koulutetut ohjaajat pystyvät antamaan leiriläisille yksilöllistä ohjausta ja huolenpitoa. Kaikki ohjaajat ovat seuran omia kasvatteja ja ovat olleet itse leiriläisiä. Uusia apuohjaajia koulutetaan kasvavista leiriläisistä, kun halukkaat tarvittavan iän saavuttavat ja osoittavat kykynsä ottaa vastuuta leirin järjestämisessä.

Tampereen Navigaatioseuran junnuleiri on tunnettu hyvästä ja tiiviistä ryhmähengestä, jossa isommat auttavat pienempiään ja uudet leiriläiset otetaan avosylin vastaan.

Junioritoiminnan nuorisovastaavat ovat Matti Uusitalo ja Julia Halme sekä heidän apunaan toimivat ohjaajat.

Uudet ja vanhat leiriläiset tervetuloa!

 

Kesäleiri 2022

Vuoden 2022 kesäleirin ilmoittautuminen on avattu 1.4.2022. Nopeimmat 25 mahtuvat mukaan. Leiri järjestetään 27.7. – 31.7.2022 Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä. Leirin hinta 90e. Ilmoittaudu tästä linkistä

Kaipaatko lisätietoja?

Kysy lisää junnutoiminnan vetäjiltä

tns.junnut@gmail.com
Matti Uusitalo 040 358 1137
Julia Halme 040 413 5012