Liity jäseneksi

Tampereen Navigaatioseura on perinteikäs ja monipuolinen veneilyseura, joka edistää merenkulun ja veneilyn harrastusta sekä kehittää vesiliikennetietoja ja -taitoja. Jäseniä seurassa on lähes 1000 ja toiminta on erittäin aktiivista. 

Seuran keskeisimpiä tehtäviä on koulutus. Monipuolinen navigointi- ja veneilykoulutus on suunniteltu lisäämään turvallisuutta ja viihtyvyyttä vesillä.

Koulutuksen lisäksi seura tarjoaa jäsenilleen veneilyyn liittyviä jäseniltoja ja kilpailuja sekä viisi suosittua retkitukikohtaa Näsijärvellä ja yksi retkitukikohta Turun saaristossa Korppoossa. Vilkas toimintakeskuksemme Pajasaari sijaitsee Tammerkosken niskalla aivan Tampereen keskustassa.

 

Loistavia jäsenpalveluita, koulutusta ja retkitukikohtia käytettävissäsi!

Seura tarjoaa monipuolisia jäsenpalveluita, kouluttautumismahdollisuuksia, retkiä, retkitukikohtia ja niiden tapahtumia sekä mukavaa seuraa veneilyn parissa. 

Liittymistä varten tarvitset

Laivuridiplomin/todistuksen kopion voit toimittaa sähköpostilla jäsensihteerille (jasensihteeri@tans.fi)

Seuran järjestämälle Saaristolaivurikurssille osallistuvat henkilöt merkitään automaattisesti seuran oppilasjäseniksi, jolloin liittymismaksua ja 1. vuoden jäsenmaksua ei peritä.

Jäseneksi hyväksytyt henkilöt merkitään seuran jäsenrekisteriin. Mahdollisista muutoksista tulee ilmoittaa jäsensihteerille.

Jäsenmaksut ja liittymismaksut 2022

Liittymismaksu on 150 €

Jäsenmaksu on 50 €/vuosi

Liity mukavaan seuraan ja nauti hyvistä jäsenpalveluista

Varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä 15 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut seuran hyväksymän merenkulkututkinnon. Seuraan voi myös liittyä oppilasjäseneksi ilmoittautumalla kursseillemme.