Cevni-kurssi

Taitotaso ja esitiedot

Ei vaadi esitietoja. Soveltuu kaikille.

Taitoja euroopan jokialueille ja sisävesille

Euroopan jokialueet houkuttelevat yhä useampia veneilemään ja kuljettamaan venettään läpi Euroopan. Kaikilta Cevni-jäsenmaiden sisäisillä vesireiteillä venettään kuljettavilta vaaditaan näyttöä siitä, että Euroopan sisävesiliikenteen säännökset hallitaan ja veneily on turvallista. 

Paras tapa osoittaa taidot on liittää kansainväliseen huviveneenkuljettajankirjaan merkitä ”I” (Intérieure). Merkinnän saamiseksi on suoritettava Traficomin hyväksymä Suomen purjehdus ja veneily ry:n Cevni-tutkinto, josta saatavaa todistusta vastaan Traficom myöntää merkinnän. 

Tampereen Navigaatioseuran Cevni-kurssin käytyään voi hakea SPV:lta saatavalla todistuksella ”I”-merkintää kansainväliseen huviveneenkuljettajakirjaan.

Kurssin sisältö

Toteutustapa

Teoriailtoja 2 kpl

Teoriaillat järjestetään luokkaopetuksena Pajasaaressa. Seuraamme kuitenkin Covid-19-pandemian aiheuttamia kokoontumisrajoituksia ja tarvittaessa teoriat järjestetään etäluentoina. 

Teoriailloissa käydään läpi kurssialueen sisältö. 

Tentti

Tentti pidetään kurssin lopuksi ja siihen voi ilmoittautua ja osallistua myös itseopiskellen. 

Tentti kestää 45 minuuttia ja tentissä saa olla mukana kurssikirja ”Cevni Euroopan sisävesisäännöstö veneilijöille”.   

Tentin jälkeen käymme yhteisesti läpi oikeat vastaukset. Kurssitodistukset lähetetään SPV:stä suoraan kotiin. 

Kurssimaksu 80 €

Kurssimaksu sisältää teorialuennot sekä tentin ja kurssikirjan. 

Saat laskun ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin.

Kursseillemme on kova kiinnostus ja kurssien kokoa joudutaan rajoittamaan vapaaehtoisten kouluttajaresurssien mukaan. Maksathan kurssimaksun eräpäivään mennessä, jotta varmistat paikkasi kurssilla. 

Aikataulu

Seuraavan kurssin ajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Seuraa verkkosivustoa, Facebook-sivuamme tai uutiskirjettämme seuraavan kurssin tiedottamiseksi.  

Kurssi järjestetään yleensä vähintään syksyisin päällikkökurssin jälkeen sekä tarvittaessa aina, kun riittäväksi katsottava määrä ilmoittautuneita on koossa.

Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä nettilomakkeella. Ilmoittautuneille tiedotetaan sähköpostitse hyvissä ajoin ennen kurssin alkua, millaisella aikataululla toimitaan.

Ilmoittaudu mukaan Cevni-kurssille!

Tule hankkimaan tietoja Euroopan jokialueilla ja kanavilla liikkumiseen. 

Saat laskun ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Kursseillamme on rajoitettu osallistujamäärä. Maksaessasi laskun eräpäivään mennessä, varmistat paikkasi kurssilla.  

Tällä hetkellä ei avoimia kursseja. Seuraa kanavia uusien kurssien osalta.