Yhdessä vesille -tapahtuma Tampereella ehdolla SPV:n Vuoden veneilytapahtumaksi – anna äänesi!

Suomen Purjehdus ja Veneily palkitsee jälleen loppuvuodesta lajinsa parista Vuoden parhaat toimijat ja teot. Tänä vuonna myös veneilijät pääsevät vaikuttamaan valintoihin äänestämällä Vuoden Veneilytekoa ja Vastuullisuustekoa. 

Tampereen seudun seurojen järjestämä Yhdessä vesille -tapahtuma 15.4. Ratinan kauppakeskuksessa on ehdolla Vuoden veneilytapahtumaksi viiden muun ehdokkaan kanssa. Muut ehdokkaat ovat: Päijännepurjehdus 50 vuotta, Suomen Purjehdusliiga, Vaasa Power Boat Race, Uiva venenäyttely ja Vene Båt -messut. 

Yhdessä vesille -tapahtuma Tampere

Tampereen seudun seurat toivat veneilyn keskelle Ratinan kauppakeskusta huhtikuussa. Tapahtumassa esiteltiin veneilyä harrasteena ja houkuteltiin uusia ihmisiä veneilyn lumoihin. Erityisesti nuoria houkuteltiin mukaan jännittävän optimistijollan ohjaimiin. Tapahtuma järjestettiin seurayhteistyönä: Tampereen Navigaatioseura, Näsijärven Purjehdusseura, Tampereen Pursiseura, Tampereen Veneilijät ja Ylöjärven Veneilijät. 

Lisäksi tapahtumaan osallistuivat Meripelastus Pirkanmaa, Pirkanmaan Pelastuslaitos, Venepoliisi, Tampereen Satamatoimisto ja Pidä Saaristo Siistinä Pirkanmaa. 

Äänestä Vuoden valintoja 5.11. mennessä!

Tänä vuonna myös veneilijät pääsevät vaikuttamaan valintoihin äänestämällä Vuoden Veneilytekoa ja Vastuullisuustekoa. Voit äänestää yhtä ehdokasta per kategoria. 

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan kolme kahden hengen lipun pakettia Vene 24 Båt -messuille.

Äänestä Vuoden valintoja ao. linkin kautta – muista Yhdessä vesille -tapahtuma Tampere!

Äänestä Vuoden valintoja | Rösta för Årets utnämningar 

Kiitos äänestäjille!

 

Jaa somessa:

Lue lisää tuoreimpia juttuja