Ilmoittautuminen vuoden 2024 päällikkökurssille on avattu

Pomenan satama, Mljet, Kroatia Ilmoittautuminen veneilykauden 2024 päällikkökurssille on avattu. Käytännön veneilykurssin ilmoittautuminen avataan maaliskuussa. Veeneilykurssin käytännön harjoitukset aloitetaan sen mukaisesti, miten Navis saadaan laskettua vesille. Kuluvan talven jäätilanne saattaa olle poikkeuksellinen.

Venemessumatka

Järjestämme jälleen edullisen bussimatkan Vene 24 Båt -messuille Helsingin Messukeskukseen lauantaina 10.2.2024. https://vene.messukeskus.com/ Bussi lähtee Keskustorilta Vanhan kirkon edestä klo 08.30 ja paluumatkalle lähdetään Messukeskukselta klo 16.30. Bussimatkan ja pääsylipun hinta yhteensä vain 30€/henkilö. Ilmoittautuminen matkalle viimeistään 5.2.2024 ao. linkin kautta: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari4.nsf/ilmoall?openform&s=n&id=4F346C71C2C87698C2258A950037AA71 Paikkoja matkalle on rajoitetusti. Maksamalla osallistumismaksun varmistat paikkasi. Ilmoittautuminen on sitova.    

Vuosikokous

Pajasaari Näsikallionrinne 6, Tampere

Seuran vuosikokous pidetään tiistaina 20.2.2024 klo 18.00 alkaen Pajasaaressa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat; toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024.  Valitaan erovuoroisten hallituksen jäsenten ja kommodorin tilalle uudet jäsenet sekä uusi kommodori kahdeksi vuodeksi. Valitaan myös kaksi toiminnantarkastajaa seuraavaan vuosikokoukseen saakka. Kahvitarjoilu. Tervetuloa vaikuttamaan!

Navigointi-simulaattori – jäsenilta

Pajasaari Näsikallionrinne 6, Tampere

Jäsenilta navigointisimulaattorista: Tekniikkapilotin esittely, miltä simulaattorin testiversio näyttää? Simulaattoritilan- ja tulevan käytön suunnittelu Tervetuloa kyselemään ja ihmettelemään.    

Venekatsastus Naistenlahti ja Santalahti

Santalahdessa katsastajat Heikki Virtanen ja Jarno Mäkinen Naistenlahdessa katsastajat Samuli Jokinen, Janne Ruuti ja Jari Höglund Seuran laituri kaupungin puoleisella aallonmurtajalla tai aallonmurtajan pään puulaituri

Venekatsastus Naistenlahti ja Santalahti

Santalahti Samuli Jokinen Naistenlahti Janne Ruuti ja Jari Höglund Seuran laituri kaupungin puoleisella aallonmurtajalla tai aallonmurtajan pään puulaituri

Venekatsastus Korppoo

Korppoonranta Rosklaxintie, Parainen, Suomi

Paikalla katsastaja Matti Juuso

Ankkapäivät

Kalliomäki

Tukikohtatapahtuma Kalliomäessä, talkoilua ja rentoa yhdessäoloa!